I
 
nn Liity jäseneksi
nn Kirjaudu sisään
nn Jäsentenvälinen
nn Kompensoidut
nn Jäsenprofiilit
nn Haastattelussa
nn Vuoden juoksijat

Performance urheilujuomat
 
Takaisin

Kilpailun kuvaus:
Pieksamäellä keli oli aamulla aika kolea. Lämpöä oli noin viitisen astetta, mutta startin aikana ei kuitenkaan satanut. Olin tehnyt aamulla jo päätöksen, että juoksen seuran asulla enkä edes ottanut muita juoksuvaatteita kisapaikalle mukaan. Käteen laitoin kuitenkin vielä hanskat ja varustus oli kyllä aivan riittävä.

Kisassa kaikki lähtivät matkaan yhtä aikaa ja tästä syystä alussa oli vaikea tietää, kuka juoksi vain yhden kierroksen kuka puolikkaan ja kuka koko maratonin. Itse ajattelin tästä syystä keskittyä tarkkailemaan tilannetta ensimmäisen kierroksen. Heti alussa tuli aika paljon ohituksia, mutta muutaman kilometrin jälkeen löysin oman paikkani ja sainkin juosta aika rauhassa. Edessä meni muutama kovempaa, mutta niistä arvasin heti, että ne juoksevat korkeintaan puolikkaan.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen kärkipyöräilijät jäivätkin odottamaan mua ja lähtivät sitten pyöräilemään mun eteen loput kolme kierrosta. Jo toisen kierroksen puolivälissä oli aika selkeää, että kisa ei ole kovin tiukka, jos vaan itse jaksaa juosta loppuun asti. Pitkällä suoralla pätkällä kärkipyöräilijät totesivat että takana ei näy ketään (edes puolikkaan juoksijoita). Toinen ja kolmas kierros menivät ihan hyvin eikä vauhti hidastunut oleellisesti.

Vikalle kierrokselle oli mukava lähteä, kun olo oli vielä kohtalaisen hyvä. Jaloissa matka alkoi jo hieman tuntumaan, mutta muuten olin luottavainen, että loppumatkankin pääsee ilman suurempia ongelmia. Loppukiri jäi tosin ottamatta, kun tuntui että jalat alkaa kramppaamaan, jos tästä vielä kiristää vauhtia. Maalissa oltiin kuitenkin ennätysajassa ja juoksu oli kyllä kaikin puolin onnistunut. Reitti oli lisäksi tasainen ja keli sopivan viileä.


 
Haluatko mainoksesi sivustollemme?

Sivuillamme vierailee lähes 50 000 eri kävijää vuodessa ja sivulatauksia tapahtuu peräti 0,5 miljoonaa.
Ota yhteyttä:
maraton [ät] tossu.com

 
Webhotellit ja domainrekisteröinnit