I
 

Addnature - Kaikki retkeilyyn ulkoilukaupasta
 
Performance urheilujuomat
 
FMR vaiko Finnish Marathon Runners?
 
Suosittelemme käyttämään FMR -lyhennettä ilmoittautuessasi kotimaan kilpailuihin. Kokemus on osoittanut että kilpailujärjestäjät lyhentävät pidempää muotoa mielivaltaisesti esim. muotoon FinnMarRun tai FinnMR. Ulkomailla järjestettävissä kilpailuissa puolestaan on suositeltavampaa käyttää pidempää Finnish Marathon Runners -muotoa, sillä ulkomaalaisten on vaikeampaa yhdistää FMR -lyhennettä seuraamme. Yhtenäinen käytäntö helpottaa seuramme jäsenten löytymistä tuloslistoilta. Huom. Mikäli olet kuulunut tai kuulut myös toiseen urheiluseuraan niin huomioithan että sinun tulee edustaa SUL:n alaisissa kilpailuissa sitä seuraa mitä olet edustanut vuoden ensimmäisessä SUL:n alaisessa kilpailussa (esim. Yleiset ja veteraanien SM-kilpailut).Tulevat tapahtumat 2017
(jos koet että jokin koitos puuttuu listalta niin laitappas viestiä maraton ät tossu piste com)


Syysleiri ja syyskokous 27-29.10.2017
Ilmoittautumisia otetaan nyt vastaan. Paikkoja on nyt 26 eli hieman enemmän kuin viime vuonna, mutta on taas mahdollista että kaikki halukkaat eivät mahdu leirille. Ilmoittaudu siis pikimmiten osoitteeseen maraton@tossu.com. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, etusijalla kuitenkin ne jotka viime vuonna jäivät jonotuspaikalle. Leiri on tänä vuonna Vierumäellä ja sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa sekä kaikki ruokailut. Seura maksaa leirin peruskulut, mutta kaikille osallistujille jää kuitenkin myös osansa maksettavaksi, suuruudeltaan noin 70-100 euroa / hlö.
Syyskokous klo 18:00 - 19:00, Vierumäki, Ilkka, Kokouksessa äänivaltaisia ovat jäsenmaksun maksaneet FMR:n jäsenet. Äänestetään vuoden 2017 FMR-juoksijat.


Kilpailukalentereita
SAUL: http://www.saul.fi/Kilpailu/Kilpailukalenteri.aspx
Juoksija-lehden kalenteri: http://www.juoksija-lehti.fi/Tapahtumat/Juoksukalenteri.aspx
Ultrajuoksu: http://kalenteri.ultrajuoksu.fi/
Trailrunning: http://www.trailrunning.fi/2017-2/


Oletko osallistumassa johonkin tapahtumaan 2017, missä on samalla myös joukkuekilpailu?
Vuoden ensimmäinen joukkuekisa on perinteisesti ollut huhtikuussa juostava Karhuviesti Raumalta Poriin. Muita mahdollisia joukkuekilpailuja ovat mm. Forssan Suvi-Ilta, Ruissalojuoksut syksyllä yms. Jos olet kiinnostunut niin ilmoittaudu joukkuekilpailuun maraton [ät] tossu.com.

J äsenistöämme on edustettuna myös mm. E24-ultrajuoksussa, Rinkimaratonilla, Masku Maratonilla, Tulppaanijuoksussa, kevään 6H-juoksuissa, Bodom Traililla, Sappee UpHillRun:ssa, Tukholman maratonilla, Suomi-Juoksussa, Forssan Suvi-Illassa, Paavo Nurmi Maratonilla, Albin Stenroosin muistojuoksussa, Hämeenlinnan Kaupunkimaratonilla, Helsinki City Maratonilla, Masokistin Unelmassa, Tampere puolimaratonilla, Ruissalojuoksuissa, Vaarojen maratonilla, Berliinin Maratonilla, Wihan kilometreillä, Kaarinan Syysmaratonilla ja niin edelleen. Joissakin tapahtumissa on joukkuekilpailu. Joukkue muodostuu yleensä 3 henkilöstä. Useimmiten joukkueessa saa olla enemmänkin juoksijoita, mutta kolmen parhaan perusteella (+ 4-6 jne.) muodostuu varsinainen joukkue, joka myös palkitaan (jos palkitaan). Tapahtumien yhteydessä voimme myös vaihtaa kuulumisia ja keskustella esim. tossu.com harjoitusohjelmiin liittyvistä asioista. Kaikki mukaan tavoiteaikoihin katsomatta!

» Menneet tapahtumat
 
 
Haluatko mainoksesi sivustollemme?

Sivuillamme vierailee lähes 50 000 eri kävijää vuodessa ja sivulatauksia tapahtuu peräti 0,5 miljoonaa.
Ota yhteyttä:
maraton [ät] tossu.com

 
Webhotellit ja domainrekisteröinnit