I
 
nn Liity jäseneksi
nn Kirjaudu sisään
nn Jäsentenvälinen
nn Kompensoidut
nn Jäsenprofiilit
nn Haastattelussa
nn Vuoden juoksijat

Performance urheilujuomat
 
Huom. nykyiset jäsenet!
Pidäthän yhteystietosi tossu.com ja tossu.fi sivustoilla ajantasalla, jotta mm. sähköpostitse muutaman kerran vuodessa lähetettävät tiedotteet löytävät perille.

Jäseneksi

FMR (Finnish Marathon Runners) -seuraan voi liittyä kuka tahansa maratonjuoksija tai sellaiseksi aikova. Tervetuloa mukaan!
Seuran tarkoituksena on edesauttaa jäseniään harjoitteluun ja kilpailuihin liittyvissä asioissa. Seura tukee jäseniään mm. SM, EM ja MM-tason kilpailuiden kustannuksissa, eri juoksumatkoilla, tapauskohtaisesti. Tossu.com toimii tiedonjaon kanavana ja dataa lisätään ja päivitetään parhaan mukaan. Seuralla on mm. mukava jäsenten välinen aikavertailu, missä voidaan ottaa miehestä mittaa, tai naisesta. Pikku hiljaa FMR on nousemassa Suomalaisen juoksun eliittiin ja toiminta laajenee jatkuvasti. Huom. Mikäli olet kuulunut tai kuulut myös toiseen urheiluseuraan niin huomioithan että sinun tulee edustaa SUL:n alaisissa kilpailuissa sitä seuraa mitä olet edustanut vuoden ensimmäisessä SUL:n alaisessa kilpailussa (esim. Yleiset ja Suomen Aikuisurheiluliiton / SAUL SM-kilpailut).


Varsinaisten jäsenten liittymis- ja jäsenmaksu 2021
Varsinaisten jäsenten liittymismaksu ja vuotuinen jäsenmaksu on vaivainen 20 euroa. Liittymismaksu kattaa liittymisvuoden jäsenmaksun ja vuoden toisella puoliskolla liityttäessä myös seuraavan vuoden maksun. Vuotuisen jäsenmaksun odotamme kolahtavan tilille helmikuun loppuun mennessä. FMR tulee totuttuun tapaan järjestämään mm. kevätleirin ja syysleirin, joiden kustannuksista seura kustantaa osan. Jäsenmaksu on edellytyksenä mikäli jäsen haluaa kuulua FMR:n kautta SAUL:iin eli Suomen Aikuisurheiluliittoon ja esim. osallistua vaikkapa SAUL:n SM-maratonille. Varsinaisella jäsenellä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.

Jäsenmaksutiedot (varsinainen jäsen):
Tilinumero: FI11 5507 0620 0157 73 (Osuuspankki)
Saaja: Finnish Marathon Runners
Viite: 1009   (sama kestoviite käytössä. Jos nimesi ei näy maksajana niin käytä viitenumeron sijaan viestikenttää. Laita viestikenttään oma nimesi + jäsenmaksu)
Summa: 20 euroa
Eräpäivä: Helmikuun loppuun mennessä. Uusilla jäsenillä kuitenkin liittymishetkellä.

Ilmaisjäsenyys.
Jäsenmaksulla emme toki halua sulkea ei-niin-aktiivisia jäseniä pois vaan seuraan voi edelleen kuulua ilman vuotuista jäsenmaksuakin. Uusilta jäseniltä edellytetään kuitenkin liittymismaksun maksamista. Ilmaisjäsenellä on oikeus osallistua FMR:n nimissä juoksutapahtumiin, tapaamisiin sekä käyttöoikeus nettisivustoihin ja muihin yleisiin materiaaleihin. Suotakoon tämä mahdollisuus vaikkapa työpaikkansa menettäneille, opiskelijoille tai vaikkapa eläkeläisille.

Kannatusjäsenyys
Kannatusjäsenten liittymismaksu ja vuotuinen jäsenmaksu on 10 euroa. Kannatusjäsen ei voi osallistua FMR:n nimissä kilpailuihin. Kannatusjäsenellä ei ole myöskään äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Kannatusjäsenen maksutiedot:
Tilinumero: FI11 5507 0620 0157 73 (Osuuspankki)
Saaja: Finnish Marathon Runners
Viestiosaan: Nimesi ja paikkakuntasi + kannatusmaksu
Summa: 10 euroa
Eräpäivä: Helmikuun loppuun mennessä. Uusilla jäsenillä kuitenkin liittymishetkellä.


Osallistu Joukkuekilpailuun FMR:n joukkueessa
Tarkoituksemme on osallistua joissakin tapahtumissa joukkuekilpailuun. Niistä ensimmäinen on perinteisesti ollut Karhuviesti Porista Raumalle. Katso tarkempaa tietoa Tapahtumat -alasivulta.

FMR on SUL:n sekä SAUL:n jäsen
Jäsenmaksu on edellytyksenä mikäli jäsen haluaa kuulua FMR:n kautta SAUL:iin eli Suomen Aikuisurheiluliittoon ja esim. osallistua vaikkapa SAUL:n SM-maratonille.
 
Voit sopertaa kuvauksen kustakin kilpailusta.
Nyt ei tarvitse jättää kilpailua pelkästään numeroiden varaan vaan voit kertoa sen kulun sanoin. Aina on eroja olosuhteissa ja suorituksissa, mikä meni pieleen, mikä onnistui, jos ja kun ja niin edespäin...

Luo oma julkinen jäsenprofiilisi.

Kerro harjoittelustasi, tavoitteistasi tai mistä ikinä vain haluat... humorisesti tai vakavasti, pitkällä tai lyhyellä kaavalla...

Oletko maailmanennätysvauhdissa? vai meneekö jopa alle 3 tai 4 tuntia?
Jäsenten välinen aikavertailu nyt tarjolla myös iällä, painoindeksillä ja sukupuolella kompensoituna. Nyt voit unohtaa spekuloinnin näiden tekijöiden vaikutuksesta tuloksiisi kun saat ne automaattisesti laskettuina ja vieläpä verrattuna muiden jäsenten aikoihin. Pientä spekulaatiovaraa jää vielä mm. olosuhteiden ja rataominaisuuksien osalle eikä käyttämämme laskentakaavat varmasti miellytä kaikkia mutta tämä tekee tulokset huomattavasti vertailukelpoisimmiksi.

 
Haluatko mainoksesi sivustollemme?

Sivuillamme vierailee lähes 50 000 eri kävijää vuodessa ja sivulatauksia tapahtuu peräti 0,5 miljoonaa.
Ota yhteyttä:
maraton [ät] tossu.com

 
Webhotellit ja domainrekisteröinnit