I
 

Performance urheilujuomat
 
FMR vaiko Finnish Marathon Runners?
 
Suosittelemme käyttämään FMR -lyhennettä ilmoittautuessasi kotimaan kilpailuihin. Kokemus on osoittanut että kilpailujärjestäjät lyhentävät pidempää muotoa mielivaltaisesti esim. muotoon FinnMarRun tai FinnMR. Ulkomailla järjestettävissä kilpailuissa puolestaan on suositeltavampaa käyttää pidempää Finnish Marathon Runners -muotoa, sillä ulkomaalaisten on vaikeampaa yhdistää FMR -lyhennettä seuraamme. Yhtenäinen käytäntö helpottaa seuramme jäsenten löytymistä tuloslistoilta. Huom. Mikäli olet kuulunut tai kuulut myös toiseen urheiluseuraan niin huomioithan että sinun tulee edustaa SUL:n alaisissa kilpailuissa sitä seuraa mitä olet edustanut vuoden ensimmäisessä SUL:n alaisessa kilpailussa (esim. Yleiset ja veteraanien SM-kilpailut).Tulevat tapahtumat 2019
(jos koet että jokin koitos puuttuu listalta niin laitappas viestiä maraton ät tossu piste com)26.10.2019 Kaarinan Syysmaraton
FMR:n jäseniä tarvitaan taas pilvin pimein järjestelypuolelle. Yritetään avata tänä vuonna talkoolaisyhteityötä suuntiin x ja y, jotta useampia FMR-läisiä pääsisi viivalle ja saataisiin erityisesti vuoden 2020 10v-juhlakilpailuun ajettua sisään uusia talkoolaisia ja jossa olisi paljon FMR-läisiä juoksijoina. Ilmoittaudu NYT talkoolaiseksi maraton ät tossu piste com.


1-3.11.2019 Syysleiri
Eerikkilä. Lisätietoa myöhemmin.


09.11.2019 Pukinsalmen Maraton
https://sites.google.com/view/pukinsalmenmaraton/


22.11.2019 Syyskokous - Kokouskutsu
Kaarinan urheilukentän huoltorakennus, yläkerran kokoustila, klo 18:00.
Kokouksessa äänivaltaisia ovat FMR:n jäsenmaksun maksaneet jäsenet. Normaalien vuosikokouksessa käsiteltävien asioiden lisäksi päätetään jäsenmaksusta vuodelle 2020. Ilmoitathan tulostasi mieluusti etukäteen maraton ät tossu piste com, jotta tiedämme varatun tilan riittävän kaikille.
Kokouskutsu (PDF)


23.11.2019 Sarvilahden Maraton, loviisa
Lähtö klo 10:00
www.sarvilahdenmaraton.fi


Kilpailukalentereita
SAUL: https://www.saul.fi/kilpailu/kilpailukalenteri/
Juoksija-lehden kalenteri: http://www.juoksija-lehti.fi/Tapahtumat/Juoksukalenteri
Ultrajuoksu: http://kalenteri.ultrajuoksu.fi/
Trailrunning: http://www.trailrunning.fi/


Oletko osallistumassa johonkin tapahtumaan, missä on samalla myös joukkuekilpailu?
Vuoden ensimmäinen joukkuekisa on perinteisesti ollut huhtikuussa juostava Karhuviesti Raumalta Poriin. Muita mahdollisia joukkuekilpailuja ovat mm. Forssan Suvi-Ilta, Ruissalojuoksut syksyllä yms. Jos olet kiinnostunut niin ilmoittaudu joukkuekilpailuun maraton [ät] tossu.com.

Jäsenistöämme on edustettuna myös mm. E24-ultrajuoksussa, Rinkimaratonilla, Masku Maratonilla, Tulppaanijuoksussa, kevään 6H-juoksuissa, Bodom Traililla, Sappee UpHillRun:ssa, Tukholman maratonilla, Suomi-Juoksussa, Forssan Suvi-Illassa, Paavo Nurmi Maratonilla, Albin Stenroosin muistojuoksussa, Hämeenlinnan Kaupunkimaratonilla, Helsinki City Maratonilla, Masokistin Unelmassa, Tampere puolimaratonilla, Ruissalojuoksuissa, Vaarojen maratonilla, Berliinin Maratonilla, Wihan kilometreillä, Kaarinan Syysmaratonilla ja niin edelleen. Joissakin tapahtumissa on joukkuekilpailu. Joukkue muodostuu yleensä 3 henkilöstä. Useimmiten joukkueessa saa olla enemmänkin juoksijoita, mutta kolmen parhaan perusteella (+ 4-6 jne.) muodostuu varsinainen joukkue, joka myös palkitaan (jos palkitaan). Tapahtumien yhteydessä voimme myös vaihtaa kuulumisia ja keskustella esim. tossu.com harjoitusohjelmiin liittyvistä asioista. Kaikki mukaan tavoiteaikoihin katsomatta!

» Menneet tapahtumat
 
 
Haluatko mainoksesi sivustollemme?

Sivuillamme vierailee lähes 50 000 eri kävijää vuodessa ja sivulatauksia tapahtuu peräti 0,5 miljoonaa.
Ota yhteyttä:
maraton [ät] tossu.com

 
Webhotellit ja domainrekisteröinnit