I
 

Addnature - Kaikki retkeilyyn ulkoilukaupasta
 
Performance urheilujuomat
 
FMR vaiko Finnish Marathon Runners?
 
Suosittelemme käyttämään FMR -lyhennettä ilmoittautuessasi kotimaan kilpailuihin. Kokemus on osoittanut että kilpailujärjestäjät lyhentävät pidempää muotoa mielivaltaisesti esim. muotoon FinnMarRun tai FinnMR. Ulkomailla järjestettävissä kilpailuissa puolestaan on suositeltavampaa käyttää pidempää Finnish Marathon Runners -muotoa, sillä ulkomaalaisten on vaikeampaa yhdistää FMR -lyhennettä seuraamme. Yhtenäinen käytäntö helpottaa seuramme jäsenten löytymistä tuloslistoilta. Huom. Mikäli olet kuulunut tai kuulut myös toiseen urheiluseuraan niin huomioithan että sinun tulee edustaa SUL:n alaisissa kilpailuissa sitä seuraa mitä olet edustanut vuoden ensimmäisessä SUL:n alaisessa kilpailussa (esim. Yleiset ja veteraanien SM-kilpailut).Tulevat tapahtumat 2018
(jos koet että jokin koitos puuttuu listalta niin laitappas viestiä maraton ät tossu piste com)22.09.2018 Ruissalojuoksut
Syksyinen Ruissalo on vielä sopivan lämmin juoksemiseen ja viihtymiseen.
http://ruissalojuoksut.fi/

22.09.2018 SAUL SM-maantiejuoksu 10 km, Rauma

22.09.2018 SM-maraton, Lappeenranta

27.10.2018 Kaarinan Syysmaraton
FMR-läisiä tarvitaan taas läjäpäin toimitsijoiksi. Kaikki mukaan, jotta pidempään toimitsijoina olleita voidaan vapauttaa nauttimaan itse juoksusta!
http://kaarinansyysmaraton.fi/

Syysleiri 02 - 04.11.2018. Kisakallio, Lohja.
Tilanne 7.9.2018. Leirille on ilmoittautunut maksimimäärä, 24 henkilöä. Jonotuslistalle otetaan kuitenkin vielä 5 henkilöä ja kannattaa vielä ilmoittautua jonotuslistalle, sillä perumisia tulee vuosittain melkoisella varmuudella. Seura kustantaa osan leirimaksusta, mutta jokaiselle jää myös omavastuuosuus. Omavastuuosuus on noin 100 euroa viikonlopulta ja se on tietysti halpa hinta viikonlopun majoituksista ja ruokailuista seisovasta pöydästä. Seuran hallitus päättää omavastuuosuuden leirin kokonaiskustannusten ja seuran taloudellisen tilanteen puitteissa aina erikseen.
Leirin ohjelmassa on runsaasti tietysti yhteislenkkejä moneen lähtöön, mutta myös oheisharjoittelua kuten venyttelyä, lihaskuntoa ja liikkuvuutta.


17.11.2018 Joensuu Night Run


Kilpailukalentereita
SAUL: https://www.saul.fi/kilpailu/kilpailukalenteri/
Juoksija-lehden kalenteri: http://www.juoksija-lehti.fi/Tapahtumat/Juoksukalenteri
Ultrajuoksu: http://kalenteri.ultrajuoksu.fi/
Trailrunning: http://www.trailrunning.fi/


Oletko osallistumassa johonkin tapahtumaan, missä on samalla myös joukkuekilpailu?
Vuoden ensimmäinen joukkuekisa on perinteisesti ollut huhtikuussa juostava Karhuviesti Raumalta Poriin. Muita mahdollisia joukkuekilpailuja ovat mm. Forssan Suvi-Ilta, Ruissalojuoksut syksyllä yms. Jos olet kiinnostunut niin ilmoittaudu joukkuekilpailuun maraton [ät] tossu.com.

Jäsenistöämme on edustettuna myös mm. E24-ultrajuoksussa, Rinkimaratonilla, Masku Maratonilla, Tulppaanijuoksussa, kevään 6H-juoksuissa, Bodom Traililla, Sappee UpHillRun:ssa, Tukholman maratonilla, Suomi-Juoksussa, Forssan Suvi-Illassa, Paavo Nurmi Maratonilla, Albin Stenroosin muistojuoksussa, Hämeenlinnan Kaupunkimaratonilla, Helsinki City Maratonilla, Masokistin Unelmassa, Tampere puolimaratonilla, Ruissalojuoksuissa, Vaarojen maratonilla, Berliinin Maratonilla, Wihan kilometreillä, Kaarinan Syysmaratonilla ja niin edelleen. Joissakin tapahtumissa on joukkuekilpailu. Joukkue muodostuu yleensä 3 henkilöstä. Useimmiten joukkueessa saa olla enemmänkin juoksijoita, mutta kolmen parhaan perusteella (+ 4-6 jne.) muodostuu varsinainen joukkue, joka myös palkitaan (jos palkitaan). Tapahtumien yhteydessä voimme myös vaihtaa kuulumisia ja keskustella esim. tossu.com harjoitusohjelmiin liittyvistä asioista. Kaikki mukaan tavoiteaikoihin katsomatta!

» Menneet tapahtumat
 
 
Haluatko mainoksesi sivustollemme?

Sivuillamme vierailee lähes 50 000 eri kävijää vuodessa ja sivulatauksia tapahtuu peräti 0,5 miljoonaa.
Ota yhteyttä:
maraton [ät] tossu.com

 
Webhotellit ja domainrekisteröinnit