I
 

Performance urheilujuomat
 
Yhteisharjoitukset
FMR tekee yhteisharjoituksia, joihin ovat kaikki tervetulleita - myös muiden seurojen edustajat (sisähalleihin omalla kustannuksella). Vetoharjoitukset on tarkoitus tehdä opettelumielessä "puolitehoisina", toki täysilläkin saa vetää, jos siltä tuntuu. Ohjelma on hyvin viitteellinen ja tarvittaessa harjoitukseen voidaan sisällyttää myös esim. rappujuoksua tms. oheisharjoitteita, alku- ja loppuverryttelyjä unohtamatta. Myös kellonajat ovat viitteellisiä ja pitkä lenkki saatetaan aloittaa +-1 tunti suunnitellusta. Mahdollisista muutoksista keskustellaan tossu.fi:ssä olevissa ketjuissa.


Varmistuneita yhteistreenejä - ehdota omaasi maraton ät tos...

Yhteistreenit ovat tauolla Koronatilanteen vuoksi.
       
Treenejä lisätään taas kun Koronatilanne antaa myöten.
       
Enemmän yhteistreenejä? Ehdota ja vedä!
 
Lisätietoa harjoitusmuodoista alla.

Muita yhteistreenejä:
Veto- ja muita treenejä lisäksi:-
- maanantaisin Turku Trail Runners -yhteistreenejä (FB:ssä ryhmä)
- maanantaisin Juoksuaika-tapahtumien yhteistreenit
- tiistaisin Turku Juoksee -liikkeen mukana. Treenit ovat tiistaisin klo 18:00 Kupittaalla.


Plogging - roskanpoimintalenkki
Vauhti "roskasakkilenkeillä" on maltillinen, sillä vähän väliä joku nousee poimimaan roskan ja juoksua tulee lyhyissä pätkissä. Pieni kyykkääminen tuo mukavaa vaihtelua sekin ja pitää paikat vetreämpänä. Plogging sopii hyvin myös eritasoisille juoksijoille, sillä kärki voi kyykkäillä tiheämpään ja ottaa muita kiinni pienin spurtein. Lenkille tarvitset mukaan käsineet sekä muutaman pienen roskapussukan.


Vaparin liikuntatilat
Pukuhuoneet on käytössä naisille ja miehille. Jos haluaa tehdä lämmittelylenkin, niin se onnistuu parhaiten ulkona. Lenkille lähtö klo 19, mäkinousut aloitetaan n. klo 20. Vaparin tiloissa oleva mäki on n. 80 metriä pitkä ja nousua siinä on noin 10 metriä.


Kimppapitkikset
Vuoden 2018 aikana keskitymme pitkiksillä taas erilaisiin teemoihin. Esimerkiksi portaat, patsaat, polut, vesistöt, plogging yms.
Turun linnalta lähdettäessä lähtöpaikka on linnan kaupungin puoleisesta kulmasta parkkipaikalta.


Kaarinan Syysmaratonin kimppalenkit
Finnish Marathon Runners järjestää kimppalenkkejä Kaarinan Syysmaratonin reitillä touko-lokakuun välisenä aikana. Lähtö Kaarinan Lukiolta, Voivalantie 7-9.
Tarkempaa tietoa www.kaarinansyysmaraton.fi sivustolla.


Lihaskunto, Littoisten monitoimitalo, Ristikallion koulu
Aloitamme lenkillä klo 10. Jatkamme sisällä klo 11. Voit tulla myös suoraan sisätreeniin, jos et pääse lenkille. Sisällä olemme pienessä salissa, missä on hyvä olla sisäkengät (ulkokengissä ei salissa voi olla). Rajallisten tilojen vuoksi tämä harjoitus on vain FMR:n jäsenille.

 
Yhteislenkkejä Ratiopharm Areenalla
Ratiopharm areenan lenkit ovat pidempiä raapaisuja rauhallisella vauhdilla, puolipitkiksistä aina kotirataultriin (50 km) asti. Itse kukin voi toki juosta aina haluamansa määrän. Espoossa on käyty aina muutama kerta talvikaudella.


Yhteispitkikset Vahterusring, Uusikaupunki
Ugin putkessa on käyty perinteisesti kerran-pari talvikaudella.


Tapaninpäivän yhteispitkis 26.12.
Osallistujia jo kymmenittäin! Lähtö 26.12. klo 10:00 Hirvensalon laskettelukeskuksen parkkipaikoilta. Käydään kääntymässä Kakskerran kirkolla. Reitillä on oikaisumahdollisuus ilman Kakskerran osuutta. Koko lenkin pituus on n. 31 km, oikaistaessa n. 15 km.


Kotirataultra
Kotirataultrassa on tarkoitus juosta 50 km tammikuun ja helmikuun viimeisinä sunnuntaina. FMR-läisiä on kokoontunut kotirataultralle perinteisesti Turun Linnalle. Säiden pettäessä lenkkejä on tehty monesti vaihtoehtoisesti mm. Ratiopharm Areenalla Espoossa. https://ultrafinn.fi/juoksutapahtumat/kotirataultra/


Tervetuloa mukaan oletpa nuori, hidas ja kankea tai vanha, vetreä ja nopea!
 
Haluatko mainoksesi sivustollemme?

Sivuillamme vierailee lähes 50 000 eri kävijää vuodessa ja sivulatauksia tapahtuu peräti 0,5 miljoonaa.
Ota yhteyttä:
maraton [ät] tossu.com

 
Webhotellit ja domainrekisteröinnit